Manchester United under press for å holde Paul Pogba

Write By: jz2015boss Published In: Billige fotballdrakter klubber Created Date: 2018-10-25 Hits: 3 Comment: 0
Manchester United under press for å holde Paul Pogba

Billige Manchester United drakt 2018/19,Manchester United drakt barn,Manchester United drakt dame

Manchester United er under betydelig kommersielt press for ikke å selge nummer 6. Billige Manchester United drakt 2018/19 eier Paul Pogba over bekymrer seg for at globalt ikonets exit vil resultere i et stort økonomisk slag.

 Sportsmail forstår De amerikanske høvdingene har vurdert potensielle erstatninger for Pogba når det gjelder hvem som kan matche sin kommersielle verdi. Du kan også kjøpe Manchester United drakt barn i vår butikk.

Men mangelen på realistiske mål og den uunngåelige £ 100million-pluss kostnaden for å lage en annen Galactico-stil betyr at det er en voksende motvilje fra Old Trafford for å straffe Pogbas avgang. Manchester United drakt dame med høy kvalitet!

Pogba er uten tvil en av de mest gjenkjennelige fotballspillerne i verden, og United har brukt sin popularitet til sin fordel siden han kom i 2016.

Den 25 år gamle er sentral for Uniteds svært lukrative verdensomspennende markedsførings- og kommersielle program, og det er en oppfatning at det å miste plakatgutten ikke bare vil gi et slag på banen, men også ha en negativ innvirkning på deres økonomi.

 

Leave A Comment

Captcha